Përshëndetje të gjithëve!
Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në webinarin “Rregullat e pashkruara të politikës dhe pushtetit në punë”, një sesion praktik dhe i drejtpërdrejtë mbi mënyrën sesi funksionon realisht dinamika e suksesit në ambientin profesional.
Gjatë këtij webinari do të diskutojmë tema që shpesh nuk mësohen hapur, por që ndikojnë drejtpërdrejt në karrierën tuaj, si mënyra për t’u promovuar, navigimi i politikës së zyrës, përdorimi i AI në avantazhin tuaj, identifikimi i shenjave të hershme të largimeve nga puna dhe ndërtimi i një daljeje strategjike.
Kjo është një mundësi për të fituar qartësi, për të ndërtuar strategji më të zgjuara dhe për të marrë kontroll më të madh mbi rrugëtimin tuaj profesional.
Unë jam Xhoana, themeluese e Diva’s Dialogue dhe Career Strategy Lab, me përvojë në kompani globale dhe një komunitet prej më shume se 150.000 profesionistësh, ku ndaj strategji praktike që të ndihmojnë të marrësh, të mbash dhe të lësh punën me zgjuarsi. Punoj çdo ditë me profesionistë që duan të rriten dhe të marrin kontroll mbi karrierën e tyre.
Faleminderit!
LINKU
Meeting ID: 669 8067 6809
Passcode: 987436
EVENTI ONLINE
Data: 08 Prill
Ora: 19:30 CET