Zhvillo Njohuritë e Tua Financiare! Bashkohu me ne në Eventin për Financat Personale më 29 Prill në Düsseldorf!
A je gati të marrësh kontrollin mbi financat e tua dhe të ndërtosh një të ardhme financiare më të ndritur? Qoftë në fillimet e tua apo edhe nëse ke tashmë njohuri bazë, ky event është krijuar për të rritur njohuritë e tua financiare dhe për të të ndihmuar të zotërosh menaxhimin e parasë.
Çfarë do të diskutojmë: Bazat e Buxhetimit
Si të krijosh një buxhet realist, të ndjekësh shpenzimet dhe të përdorësh mjetet e duhura për të qëndruar i/e organizuar.
Strategji të Zgjuara Kursimi
Si të ndërtosh një fond emergjence, të kursesh në mënyrë të qëndrueshme dhe të maksimizosh përfitimet me llogari me interes të lartë.
Investime të Thjeshtuara
Hapat bazë për të investuar, përdorimi i platformave online dhe ndërtimi i një portofoli të diversifikuar në mënyrë të përgjegjshme.
Sigurimet Kryesore në Gjermani
Sigurimet kryesore që duhet të kesh: shëndetësore, përgjegjësie civile dhe për shtëpinë – për të mbrojtur të ardhmen tënde financiare.
Me të ftuar specialë, Ariona Jupi dhe Terenc Prifti, ekspertë të fushës së financave dhe investimeve në Gjermani.
Na u bashko në Düsseldorf më 29 Prill 2025!
Grünstraße 15, 40212 Düsseldorf
Ora 19:00
Regjistrohu:
link-deactive
Permbajtje
- Budgeting Basics
- Smart Saving Strategies
- Inflation Rate
- Investing
- What is your risk tolerance?
- Insurances in Germany
- Compounding Effect
Prezantimi
Personal Finance in Germany.pdf (155.7 KB)